ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΑΘΗΝΑ - ON LINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι ο Δημήτρης Κοντός γεννήθηκα το 1971, κατοικώ στην Αθήνα και ξεκίνησα να μαθαίνω μουσική από 8 χρονών. Είμαι καθηγητής μουσικής και εξασκώ αυτό το επάγγελμα από το 1992

ΣΠΟΥΔΕΣ

Πτυχίο πιάνου με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ

Δίπλωμα σολίστ πιάνου με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ

Δίπλωμα σύνθεσης με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ

Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ

Πτυχίο Αντίστοιξης με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ

Πτυχίο Φυγής με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ στο ωδείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

ΑΚΚΟΡΝΤΕΟΝ

ΒΥΧΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (βασικό επίπεδο) με τον πρωτοψάλτη ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΝΤΑΡΑΒΑΝΟΓΛΟΥ

ΝΤΡΑΜΣ  ( Σπουδές RSL - Rock School of London)

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο πιάνο (πτυχίο πιάνου και δίπλωμα σολίστ πιάνου με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ) στα θεωρητικά ( δίπλωμα σύνθεσης με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ) ,μουσική τεχνολογία στο ωδείο Φίλιππος Νάκας , Ντραμς (RSL Rockschool) και ξεκίνησα να διδάσκω μουσική από το 1992. Παράλληλα σπούδασα ακορντεόν και Βυζαντινή μουσική με τον ιεροψάλτη Γρηγόριο Νταραβάνογλου. Παρακολούθησα σεμινάρια για την μουσική στην προσχολική ηλικία και ασχολήθηκα ιδιαίτερα με αυτή τη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Το 2008 έφτιαξα ένα e-shop με Ελληνικές παρτιτούρες που έφτασε σε μια συλλογή 2000 παρτιτούρων με μεταγραφή αποκλειστικά από εμένα και τον Ιανουάριο του 2020 διέκοψα τη δραστηριότητά του. Ίσως στο μέλλον σε ένα φιλικότερο οικονομικό και νομοθετικό περιβάλλον επιστρέψει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από το 1995 εργάζομαι ως μουσικός στα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ» (νηπιαγωγείο-δημοτικό-γυμνάσιο) στον Πειραιά, διδάσκω Πιάνο, Αρμόνιο και Θεωρητικά στο «ΩΔΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» Ανδρέα Νικήτα από το 1993.Στο παρελθόν συνεργάστηκα με διάφορα ωδεία στην Αθήνα, στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, στον παιδικό σταθμό-νηπιαγωγείο «ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ» στην Πετρούπολη σε παιδιά προσχολικής ηλικίας από το 2002 εως το 2012 και στον παιδικό σταθμό "ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥΠΟΛΗ" στο Χαλάνδρι . Επίσης και σε άλλα νηπειαγωγεία, δημοτικά,σχολές χορού προετοιμάζοντας παραστάσεις.

Το 2000 έφτιαξα το “Studio Ydravlis” για την μουσική παραγωγή και την ηχογράφηση παραστάσεων.

Το 2002 ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τη συγγραφέα και χοροδιδάσκαλο Μπέττυ Σακελάρη γράφοντας μουσική για έργα της. Το 2004 παρουσιάσαμε την παράσταση «Οι Νεράιδες της Ελπίδας» στην αίθουσα Κεραμικός στην Αθήνα και στο θέατρο τεχνών στο Χαλάνδρι σε συνεργασία με την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το «χαμόγελο του παιδιού» όπου δόθηκαν τα έσοδα των παραστάσεων. Το έργο περιέχει 11 πρωτότυπα τραγούδια  που ηχογραφήθηκαν στο Studio Ydravlis με την παιδική χορωδία της Λιλιπούπολης. Τα έτη 2002 ως 2005 ανεβάσαμε παιδικές παραστάσεις στο Θέατρο Πέτρας.

Το 2006-7 συνεργάστηκα με την συγγραφέα Σάσα Βούλγαρη για την μουσική επιμέλεια καλοκαιρινών παραστάσεων στο Θέατρο Πέτρας.

Σήμερα, 2021 , εργάζομαι στα Εκπαιδευτήρια Καραχάλιου στον Πειραιά (παιδικός σταθμός, νηπειαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο) , στο Ωδείο Ανδρέα Νικήτα στο Περιστέρι , και στον Αθλητικό Γυμναστικό Όμιλο Περιστερίου ΜΥΡΤΑΛΗ.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

  • Θέατρο Πέτρας Πετρούπολη. Παραστάσεις από το 2002 εως το 2012 με την Λιλιπούπολη (Νηπιαγωγείο), την Σάσα Βούλγαρη.
  • Ηρώδειο  συμμετοχή ως πιανίστας στο ορατόριο "Κοσμάς ο Αιτωλός"
  • Σινέ Κεραμικός "Οι νεράιδες της Ελπίδας" 
  • Συναυλίες με τη χορωδία του πρωτοψάλτη Γρηγόριου Νταραβάνογλου στην Κύπρο
  • Συμμετοχή στη Βυζαντινή χορωδία στην Πάρο στην Παναγιά Εκατονταπυλιανή
  • Μουσική επιμέλεια (παραγωγή cd) στον Α.Γ.Ο.Π.  ΜΥΡΤΑΛΗ
  • Λυσιστράτη Live του Ντίνου Σπυρόπουλου (πρωτότυπη μουσική παράστασης)
  • Γκόλφω forever του Ντίνου Σπυρόπουλου (πρωτότυπη μουσική παράστασης)
  • Είμαι Χάλια του Ντίνου Σπυρόπουλου (μουσική επιμέλεια)
  • Η φαλακρή τραγουδίστρια του Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Ντίνου Σπυρόπουλου (μουσική επιμέλεια)
  • pianoteacher.gr  (e-shop) Από το 2008 εως το 2020 ένα από τα 2 μεγαλύτερα sites στην Ελλάδα που πωλούσε Ελληνικές παρτιτούρες με ένα ρεπερτόριο 2000 τίτλων.
 

a1banner

YouTube-logofacebook

INSTAGRAM       linkdin

Twitter 2010 logo - from Commons.svg

YOUTUBE PHOTO

Google My Business Review

newsite

 

 

 

 

 

 

Piano Teacher, Μαθήματα σύγχρονου πιανου,  Ιδιαιτερα μαθηματα πιανου, θεωρια και μουσικη τεχνολογια.